Εκδηλώσεις ΝΕΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007


   Ευχάριστη για τους συναδέλφους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς ΤΕ της Αττικης ήταν η συνάντηση στην Αθήνα στις 29-11-07. Με την παρουσία και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πτυχιούχων Μηχανικών ΤΕΙ κ. Ηλιόπουλου Νίκου για πρώτη φορά   συζητήθηκαν  σοβαρότατα θέματα που μας απασχολούν και τέθηκαν οι βάσεις για την συνέχεια των προσπαθειών στα αδιέξοδα του κλάδου μας. Επίσης ανακοινώθηκε η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συνδέσμου Πτυχιούχων ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ Μηχανικών ΤΕΙ  για την ίδρυση και λειτουργία  Περιφερειακού τμήματος Αττικής  από  15-1-2008.

Συζητήθηκαν τα ΘΕΜΑΤΑ : 1.-Επαγγελματικα δικαιώματα 2.- Ασανσέρ 3. -ίδρυση  περιφερειακού τμήματος Αττικής 4.- Ενοικίαση γραφείων στην Αθήνα 5. Συλλογικές συμβάσεις εργασίας 6.-Δημιουργία συνδικαλιστικού οργάνου  7.- εκλογές Συνδέσμου στις 3 Φεβρουαρίου 2008

Αποφασίστηκε.

1.-Η δημιουργία συνδικαλιστικού οργάνου  και υπέγραψαν τα πρώτα ιδρυτικά μέλη, για την δυνατότητα υπογραφής Συλλογικών συμβάσεων Εργασίας που θα εκφράζει όλους τους μισθωτούς και ειδικά αυτούς που εργάζονται σε εργοδότη και μέχρι σήμερα δεν είχαν την δυνατότητα διαπραγμάτευσης,  λόγω μη ύπαρξης του αντιστοίχου, συνδικαλιστικού οργάνου,  των συναδέλφων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ . ¨Όλοι οι συνάδελφοι  που είναι μισθωτοί να επικοινωνήσουν με τα τηλ: Αθήνας  α) ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ κιν:6944845944 και ΚΑΡΔΑΜΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ κιν: 6945591056 2.-Η ενοικίαση και λειτουργία γραφείων στην Αθήνα για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων  του Περιφερειακού τμήματος Αττικής( Θεωρήσεις για την ΔΕΗ, βεβαιώσεις κ.λ.π)

3.-Η συνέχεια της επαφής μας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πτυχιούχων Μηχανικών ΤΕΙ στην οποία ήμαστε και από τα ιδρυτικά της Σωματεία ,  την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μηχανικών ΤΕ ΔημοσίωνΥπαλλήλων(ΠΟ.ΜΗ.ΤΕ.ΔΥ)  και την Επιστημονική Ένωση ΕΕΤΕΜ, για την από κοινού συντονισμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου μας,  μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων που προβλέπουν οι Νόμοι,  των αναφερομένων ως άνω  θεσμοθετημένων οργάνων.

4.- Η συνέχεια της προσπάθειας μας ως μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Πτυχιούχων ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ Μηχανικών ΤΕΙ για  συνεχή επαφή , ενημέρωση και κάλεσμα όλων των συναδέλφων, για την  ενίσχυση της προσπάθειας αυτής .

5.- Η επαφή με αντίστοιχα σωματεία, άλλων ειδικοτήτων ΤΕΙ ,που υπάρχουν και η βοήθεια στην δημιουργία  πρωτοβάθμιων σωματείων (του Ν. 1264/82 και Ν. 1712/87) άλλων ειδικοτήτων Μηχανικών των ΤΕΙ όπου δεν υπάρχουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007