Νέα / Άρθρα Προσοχή στα δικαιολογητικά που στέλνετε για την εγγραφή σας να είναι πλήρη .

Προσοχή στα δικαιολογητικά που στέλνετε για την εγγραφή σας να είναι πλήρη .

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021


8-3-21

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!

Όσοι συνάδελφοι θέλουν να εγγραφούν στο σωματείο μας παρακαλώ τα δικαιολογητικά εγγραφής που θα μας στέλνουν να είναι

πλήρεις

1..) όλα Θεωρημένα από τα ΚΕΠ ή την αρχή που τα έχει εκδώσει η από αρμόδια Δημόσια υπηρεσία ή από Δικηγόρο. όχι ηλεκτρονικά (δεν προβλεπετε στο καταστατικό μας ). Με σημερινή  έτους 2021 ημερομηνία θεώρησης

2…) Δύο πρόσφατες φωτογραφίες ταυτότητας …όχι φωτογραφίες παλιές από τα εφηβικά μας χρόνια .

3…) Η Υπεύθυνη δήλωση ότι αποδέχεστε το καταστατικό του σωματείου είναι απαραίτητή

4…) κ.λ.π

Λαμβάνουμε φακέλους με ελλιπή στοιχεία και δεν μπορεί βάσει του καταστατικού μας να εγκριθεί και να  προχωρήσει η εγγραφή σας από το Διοικητικό Συμβούλιο .

 

  •  Σχετικά με το Ν.4250/14 «Διοικητικές Απλουστεύσεις – Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα – Τροποποίηση Διατάξεων του π.δ. 318/1992 (Α΄ 161) και λοιπές ρυθμίσεις» και την άρνηση ορισμένων Κ.E.Π να επικυρώσουν τα φωτοαντίγραφα ταυτότητας και πτυχίου που απαιτούνται για την εγγραφή στο σωματείο μας , επισημαίνουμε ότι:
  • Με το άρθρο 1 του νόμου καταργείται, η υποχρέωση υποβολής πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων των εγγράφων που έχουν εκδοθεί από τις δημόσιες υπηρεσίες και το Δημόσιο υποχρεούται να αποδέχεται τα απλά, ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα των εγγράφων αυτών.
  • Οι διοικητικές αρχές και τα ΚΕΠ εξακολουθούν να επικυρώνουν αντίγραφα από το πρωτότυπο ή από το ακριβές αντίγραφο της διοικητικής αρχής μόνο στην περίπτωση που αυτά υποβάλλονται από τον ενδιαφερόμενο σε φορείς που δεν εμπίπτουν στις διατάξεις του παρόντος.
  • Τους φορείς που εμπίπτουν στις διατάξεις του Ν.4250/14 μπορείτε να δείτε κατεβάζοντας τον σχετικό Νόμο 4250/14
  • Το σωματείο μας δεν ανήκει στους παραπάνω φορείς. Ως εκ τούτου είναι απαραίτητη η επικύρωση των σχετικών δικαιολογητικών που απαιτούνται για την εγγραφή σας στο σωματείο μας .

 

 

Φωτογραφίες


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021