Νέα / Άρθρα Υποβολή ΥΔΕ για Πλημμυροπαθείς

Υποβολή ΥΔΕ για Πλημμυροπαθείς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023


15 10 23

https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html?type=1031

Υποβολή ΥΔΕ για Πλημμυροπαθείς

Δημιουργία νέου αιτήματος

Θα ζητηθεί η επιβεβαίωση του τηλεφώνου επικοινωνίας.

Στοιχεία Αιτήματος

Τοποθεσία Παροχής 

Προσωπικά Στοιχεία

Παρακαλώ προσδιορίστε το αίτημα για το οποίο θέλετε να εξυπηρετηθείτε.
Για τα αιτήματα που απαιτείται ο Αριθμός Παροχής θα πρέπει να είστε ο συμβεβλημένος χρήστης της παροχής, διαφορετικά το αίτημα θα απορρίπτεται, εκτός αν αφορά αίτημα για χορήγηση ηχογραφημένων κλήσεων.

Κατηγορία Αιτήματος:   - Επιλέξτε -Αίτημα ΕπικοινωνίαςΑλλαγή ΝυκτερινούΕλεγχος ΜετρητήΕνδείξειςΕνοποίησηΕπανατοποθέτηση MετρητήΕπαύξησηΜείωσηΜετατόπισηΝέα ΣύνδεσηΣύνδεση φορτιστή Η/Ο σε παροχή ΜΤΣύνδεση φορτιστή Η/Ο σε παροχή ΧΤΥΔΕΧορήγηση Ηχογραφημένων ΚλήσεωνΧορήγηση/Κατάργηση ΝυκτερινούΥΔΕ

Υποκατηγορία:           - Επιλέξτε -Υποβολή ΥΔΕ για Αρχικό ΈλεγχοΥποβολή ΥΔΕ για Τακτικό ΕπανέλεγχοΥποβολή ΥΔΕ για Έκτακτο ΈλεγχοΥποβολή ΥΔΕ για ΠλημμυροπαθείςΥποβολή ΥΔΕ για Πλημμυροπαθείς

ΑΦΜ Υπογράφοντος Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη (Ηλεκτρολόγου):

Υποκατηγορία:           - Επιλέξτε -Υποβολή ΥΔΕ για Αρχικό ΈλεγχοΥποβολή ΥΔΕ για Τακτικό ΕπανέλεγχοΥποβολή ΥΔΕ για Έκτακτο ΈλεγχοΥποβολή ΥΔΕ για Πλημμυροπαθείς

Υποβολή ΥΔΕ για Πλημμυροπαθείς

ΑΦΜ Υπογράφοντος Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη (Ηλεκτρολόγου):

ΙΒΑΝ Υπογράφοντος ΥΔΕ (Ηλεκτρολόγου)(ΙΒΑΝ Ελληνικής τράπεζας):

Ποσό Φορολογικού Παραστατικού με ΦΠΑ σε Ευρώ (πχ 1258,23):

Ονοματεπώνυμο ή Επωνυμία Δικαιούχου (Κεφαλαία με Λατινικούς Χαρακτήρες):

 Το αίτημα τελεί υπό έλεγχο και το τελικό ποσό επιδότησης θα οριστικοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των δικαιολογητικών και λαμβάνοντας υπόψη τη διαθεσιμότητα των κεφαλαίων.

 Για την πληρότητα της αίτησης σας, παρακαλούμε όπως επισυνάψετε τα δικαιολογητικά με βάση το άρθρο 3 της ΚΥΑ ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/96884/1771/26/09/2023.


 

  • Υπεύθυνη Δήλωση του αιτούντος που εκδίδεται μέσω gov.gr ή με ψηφιακή υπογραφή ή με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής στην οποία θα δηλώνει ότι : i. Είναι ο χρήστης της παροχής για την οποία ζητά τον έκτακτο έλεγχο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και την έκδοση υπεύθυνης δήλωσης αδειούχου εγκαταστάτη (ΥΔΕ). ii. Πληροί τις προϋποθέσεις της παρούσας και συγκεκριμένα του άρθρου 2 αυτής. Ειδικά για την περίπτωση του εδαφίου δ)ii της παρ. 1 του άρθρου 2, ο δικαιούχος δηλώνει και το ποσόν που αιτείται να του καταβληθεί. iii. Αποδέχεται να καταβληθεί το αναλογούν ποσό στον Αδειούχο Ηλεκτρολόγο Εγκαταστάτη, καθώς και τον ΑΦΜ και τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) αυτού, στον οποίο θα γίνει η καταβολή του σχετικού ποσού από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. iv. Όλα τα στοιχεία, πληροφορίες και έγραφα που προσκομίζει στο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. ή αναρτά στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. είναι αληθή, ακριβή και έγκυρα.
  • Υπεύθυνη δήλωση του Αδειούχου Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη ο οποίος έκανε τον έκτακτο έλεγχο και ο οποίος εξέδωσε τη σχετική ΥΔΕ μέσω gov.gr ή με ψηφιακή υπογραφή ή με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, στην οποία δηλώνει ότι πληρούνται για το εκάστοτε συγκεκριμένο αίτημα υπαγωγής οι προϋποθέσεις της παρ. 1.γ) του άρθρου 2, με ρητή αναφορά του αριθμού της παροχής και της διεύθυνσης του ακινήτου.
  • Την ΥΔΕ που εκδόθηκε για την συγκεκριμένη εγκατάσταση κατόπιν νέου ελέγχου αυτής.
  • Φορολογικό παραστατικό του Αδειούχου Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη προς τον χρήστη της παροχής για τον υλοποιηθέντα επανέλεγχο και την έκδοση της ΥΔΕ.

Σχόλια

Φωτογραφίες


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023