Νέα / Άρθρα Άρθρα, νέα, ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις, νόμοι, χρήσιμες πληροφορίες
Συχνές Ερωτήσεις για τον σύνδεσμο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΏΤΗΜΑ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ Για να γίνει κάποιο μέλος στο σωματείο σας πρέπει να είναι πρώτα μέλος της ΕΕΤΕΜ κάνω λάθος;

Διαβάστε περισσότερα

θέλω να θεωρήσω πιστοποιητικά ηλεκτρολόγου

ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΙ Καλησπέρα, είμαι Πτ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕΙ και θέλω να θεωρήσω πιστοποιητικά ηλεκτρολόγου.. Μπορείτε να με κατευθύνετε; ευχαριστώ πολύ. Η έδρα μου είναι στην ……..

Διαβάστε περισσότερα

Η σφραγίδα που πρέπει να χρησιμοποιούν οι Πτυχιούχοι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ Μηχανικοί των Τ.Ε.Ι

Η σφραγίδα που πρέπει να χρησιμοποιούν οι Πτυχιούχοι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ Μηχανικοί των Τ.Ε.Ι 1. Διαστάσεις 80 mm χ 30 mm ορθογώνιο παραλληλόγραμμο. 2. Στη σφραγίδα πρέπει απαραιτήτως να γράφεται ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ......................................... 3. ο τίτλος του Πτυχίου (Π.Δ388/89 ΦΕΚ 169Α')....

Διαβάστε περισσότερα

Συνάδελφοι η σφραγίδα σας στις ΥΔΕ να γράφει τον αριθμό μητρώου του σωματείου μας οχι της ΕΕΤΕΜ

Από ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΙ. Συνάδελφοι η σφραγίδα σας που βάζετε στις ΥΔΕ θα έχει τα παρακάτω στοιχεία σας .

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή της νέας ΥΔΕ από 27-12-21 και διευκρινίσεις για τις ΥΔΕ που εκδόθηκαν μέχρι της 24-12-2020

ΥΔΕ που έχουν εκδοθεί και θεωρηθεί από το Σωματείο μας μέχρι της 24.12.2020, θα γίνονται αποδεκτές από τις υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ μέχρι το πέρας του ενός έτους που ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία ως ημερομηνία λήξης της ισχύος τους. Εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα σε κάποια ΔΕΔΔΗΕ να μας ενημερώσετ...

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητας ( ΚΑΔ) που θα ενταχθούν από τον Απρίλιο

Τις τρεις νέες κατηγορίες Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας ( ΚΑΔ) που θα ενταχθούν από τον Απρίλιο στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, στο πλαίσιο του σχεδίου τόνωσης της ελληνικής οικονομίας λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού.

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 3 από 3

Κατηγορίες